★★★★★
En helt utrolig dyktig fagmann,som fikset kretskortene til min Hobby 700.anbefales på det varmeste.
- Steinar Tenmann

★★★★★
Bedankt voor je hulp Tom ! Goed advies en kennis van zaken. SVAB RT Controller
- Rolf Ruijter

★★★★★
Feil på en PTC heater til en Mercedes, fikk veiledning og svar på spørsmål. Helt super service og hjelp! Anbefales!
- Ørjan

★★★★★
Når ein bonde ser seg nøydd til å ringa Tom kl.2130 ein tysdagskveld, då er det alvor ! Rundballepakkeren svikta. Det skjer sjølvsagt ikkje om vinteren... Tom geileida meg flott gjennom feilsøkingsprosessen, og etter kort tid var feilen funnet. Både bonden og slåtten er berga! Tusen takk til Tom for uvurderleg hjelp. Samfunnet vert bedre med slike personar, ikkje nøl med å ta kontakt med han om du trøblar med elektronikk !
- Bjørn

★★★★★
Fantastisk service. Sendte en omformer til campingvogn til reparasjon, men denne kunne dessverre ikke repareres pga. overspenning og ny del var umulig å skaffe. Forhandler kunne heller ikke hjelpe. Fikk da utrolig mye god info på hva jeg kunne bruke som erstatning og hvordan koble dette. Alt dette uten kostnad. Meget god kunnskap. Anbefales.
- Roger Husebø

★★★★★
Rask respons, meget god service. Reparasjon av styresystem for båt som ikke var mulig å skaffe nytt ble utført.
- Carl-Andre

★★★★★
Fantastisk bra service og hjelpsom. Kan virkelig anbefales.
- Kim

★★★★★
Særdeles hjelpsom og løsningsorientert. Tips om selvhjelp løste problemer med et kretskort på en Timberjack hogstmaskin, Anbefales!
- Helge

★★★★★
God service og oppfølging, fikk konstatert feilen over tlf, på valmet 911 hogstmaskin
- Anders

★★★★★
Fantastisk. Mekanikeren hadde gitt opp SVAB rt kontrollerboksen etter å ha vært der. Måtte ha ny. Etter en kort tlf hit derimot virka boksen igjen. Bare etter noen gode råd over telefon.
- Ole O Grasdalen

★★★★★
Imponerende kunskapsnivå! Klarte å resonére seg fram over telefon at kårkailln hadde fikklet borti strømtilførsel til rundballepressa. Kun ved å sende bilde av kretskort og ha meg med multimeter for å feilsøke, som sakt, alt over telefon.
- John Olav Finserås

★★★★★
Meget løsningsorientert! Fikk hjelp over tlf til å komme fram til hva som var feil med styreenheten. Sparte meg en del tid da vi slapp å sende den inn.
- Åge

Case IH

★★★★★
Fantastisk service og oppfølging. Hjelp med feilsøking og løsningsforslag. Denne reparasjonen av IH Case instrument har spart meg for flere ti tusener av kroner. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste .Fantastisk at det fortsatt finnes firmaer som KAN REPARERE og ikke bare bytter ut komplette deler. Terningkast 6 +
- Odd Tore Bjerkeset

★★★★★
Meget hyggelig og god service. Raske svar og oppdatert status underveis. Bra!
- Preben

★★★★★
Løsningorientert og serviceinnstilt
- Tord

★★★★★
Reparerte et defekt instrumentpanel til en Case XL, Gode tilbakemeldinger hele veien og svært profesjonell service og svært god kundebehandling, både på mine spørsmål ang. reparasjon samt råd og veiledning for feilsøking i forkant. Instrument var gått ut av produksjon, men MicroNetwork skaffet deler og reparerte. Kan absolutt anbefales. Dette firma vet hva de holder på med.
- Sigmund

★★★★★
Det ble 5 stjerner, for de reparerte styreboksen til Valtra'n som alle hadde gitt opp.
- Knut

★★★★★
Hadde spørsmål ang problemer med elektrisk yoystick på traktor, sendte mail med spørsmål utenom arbeidstid, men fikk uventet svar straks...selv om personen var på ferie ett helt annet sted i verden. Svarte på alle mine spørsmål mens han var på ferie....ganske spesielt !! Terningkast 6.
- Ottar

★★★★★
Fantastisk service. Fekk fiksa kontrollboks til Tellefsdal pakker. Kan virkelig anbefales. Ingen ventetid heller.
- Hallvard

★★★★★
Ja det gikk i orden, Takk takk
- Jens

★★★★★
då har eg montert den og alt funket,til og med radioen våkna til liv,trudde ikkje det var noe samenheng med det då men:)
- Bengt

★★★★★
Meget bra service, Anbefales!
- Tormod KristiansenNavn
E-post
Rating
Kommentar